Meer informatie over MSweb, dé website over multiple sclerose

MSweb, dé website over multiple sclerose

MSweb.nl is dé website voor en door mensen met multiple sclerose. De website bestaat sinds 1 maart 1999 en wordt bijna geheel onderhouden door vrijwilligers met MS. MSweb heeft meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar, en een veelbezocht FORUM. Daarnaast wordt ook de website MSkidsweb.nl beheerd en onderhouden.

Missie MSweb, dé website over multiple sclerose

De Stichting Vrienden MSweb - verder te noemen 'MSweb' - wil de belangen van mensen met Multiple Sclerose en degenen die direct bij hen betrokken zijn bevorderen.

Activiteiten MSweb, dé website over multiple sclerose

De belangrijkste middelen van MSweb zijn de websites MSweb.nl en MSkidsweb.nl. Verder
onderhoudt MSweb een drukbezocht Forum, een RSS-feed en een LinkedIn-pagina. Er zijn ook Facebookpagina's van zowel MSweb als MSkidsweb. Drie 'Twitter-accounts', waaronder één van het online magazine MSzien. Minimaal acht keer per jaar komt een Nieuwsbrief uit en mensen kunnen deelnemen aan de E-mailgroep voor Partners. Ook kun je tegenwoordig 'lid' worden via MijnMSweb.

Organisatie MSweb, dé website over multiple sclerose

De Stichting Vrienden MSweb - hierna te noemen MSweb - is een non-profit organisatie, en werkt nauw samen met de MS Vereniging Nederland.

Bestedingen MSweb, dé website over multiple sclerose

MSweb houdt binnen het verenigingsverband de taken die het nu ook uitvoert, in het bijzonder waar het gaat om informatie over MS en lotgenotencontact. MSweb blijft een vrijwilligersorgaan, met een eigen redactiestatuut, hoofdredacteur, eindredacteur en financiëel coördinator. De bestedingen bestaan hiervoor onder meer uit kosten voor hosting en CMS, drukwerk, en vergaderingen en bijeenkomsten.

MSweb, dé website over multiple sclerose logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van MSweb, dé website over multiple sclerose opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 1.890,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op MSweb, dé website over multiple sclerose | geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van MSweb, dé website over multiple sclerose opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 30171625
RSIN Nummer: 810016230
GeefGratis Nummer: 5606